Saskia ten Brinke

Saskia ten Brinke

Saskia ten Brinke

Owner DentCoach

In 1993 is Saskia afgestudeerd aan de Hogeschool te Utrecht Mondzorgkunde. Tot op heden is ze werkzaam geweest in diverse praktijken oa parodontologie, orthodontie, algemene tandartspraktijk, vrije vestiging mondhygiëne. In 2006 is ze begonnen met het geven van preventie opleidingen, diverse cursussen, individuele coaching van de tandartsassistent en of mondhygiënist. Haar kennis als mondhygiënist wil ze graag overdragen en het niveau in de tandheelkunde hoog houden. Daarom is ze de de post HBO trainers opleiding gaan volgen bij de School voor Galan van deskundige naar trainer. Sinds 2016 is Saskia gecertificeerd trainer en geregistreerd bij het CRKBO. Per september 2017 gaat Saskia werken als praktijkinstructeur bij de hogeschool te Utrecht studierichting mondzorgkunde.

Lies van Wegen

Lies van Wegen

Lies van Wegen

Docent Preventie Assistent Opleiding, Lokale Anesthesie.

Doceren vind ik een van de leukste aspecten van mijn vak. Ik geniet ervan om de studenten kennis en vaardigheden bij te brengen die zij later met veel plezier in de praktijk kunnen uitvoeren. Het is altijd mooi om te zien hoe een student zich van onbekwaam tot een zelfverzekerde startende preventie assistent ontwikkeld.
Naast mijn werk bij Dentcoach ben ik momenteel derdejaars student mondzorgkunde bij hogeschool Inholland. Na 15 jaar werken in de tandheelkunde als preventie assistent, floormanager, operationeel en implementatie manager in de geriatrie en trainer ben ik nog steeds niet uitgekeken op het vak en blijf ik mijzelf door ontwikkelen.

CV:

Tandheelkundig manager met als aandachtsgebied geriatrie
2018: Derdejaars student mondzorgkunde
2001-2017: Eigenaar mondzorg ouderen, training en implementatie
2013: Bachelor of Health, Management in zorg
2006: Propedeuse Mondzorgkunde
2012: Tandartsassistente van het jaar
2012: Nominatie Mooi Mens
2011: Stimuleringsprijs NUZO voor Mondzorg Ouderen

Jean-Mark Smeenk

Jean-Mark Smeenk

Jean-Mark Smeenk

Tandarts
Renate van den Bos

Renate van den Bos

Renate van den Bos

Stefano Andreotta

Stefano Andreotta

Stefano Andreotta studeerde in 2007 af als tandarts aan de Katholieke Universiteit te Rome, Italië. Daarna was hij drie jaar werkzaam als algemene practicus. Vanaf 2011 volgde hij een postdoctorale MSc opleiding Parodontologie-Implantologie  aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) die hij in de zomer van 2011 heeft afgerond. Hij is op dinsdag, woensdag, donderdag werkzaam op de Paro Praktijk Utrecht en op vrijdag behandelt hij patienten op ACTA, Afdeling Parodontolgie.

Vanaf 2018 verzorgt Stefano de training lokale anesthesie voor Dentcoach. Stefano is een bevlogen docent met passie voor zijn vak. Op een hele inspirerende wijze weet hij de lesstof over te brengen waardoor er altijd veel interactie is tijdens de training.

Tanja Wildschut

Tanja Wildschut

Tanja Wildschut

Tandarts

Ik ben Tanja Wildschut en sinds 2018 docent bij Dentcoach. Bij Dentcoach verzorg ik de basistraining röntgen en de online training update röntgen.

In 1998 ben ik afgestudeerd als tandarts op de ACTA. Daarna ben als waarnemer gaan werken bij een aantal praktijken, en in 2006 terecht gekomen in een kleine groepspraktijk in Utrecht , waar ik nog steeds met veel plezier werk.

Vanaf 2006 ben ik ook gestart als docent, bij de opleiding preventieassistente en tandartsassistente. Om me hierin verder te ontwikkelen, ben ik in 2018 gestart als docent bij hogeschool Utrecht, waar ik studenten Mondzorgkunde begeleidt op de kliniek en theoretische lessen verzorg.

De combinatie van het doceren en het werken in de praktijk maakt mijn vak gevarieerd en uitdagend. Naast het werken en mijn gezin ga ik in mijn vrije tijd roeien, doe ik yoga en kook ik graag.

Gerda Galema

Gerda Galema

Mijn naam is Gerda Galama, praktijkdocent bij Dentcoach. In 2017 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hanzehogeschool Groningen. Inmiddels ben ik ruim twee jaar werkzaam in twee verschillende algemene praktijken. Via mijn collega’s heb ik kennis gemaakt met Dentcoach. Zij hebben de opleiding preventieassistent bij Dentcoach gevolgd. Met veel plezier heb ik hen geholpen bij het praktijkdeel van de opleiding. Een hele mooie uitdaging om hiermee door te gaan! Ik heb veel zin om gezamenlijk met de andere docenten, onze kennis te delen met alle cursisten en hoop dat jullie de opleiding met plezier doorlopen.

Jossie Rotteveel

Jossie Rotteveel

Gastdocent preventie assistent opleiding/ training refreshed preventie assistent.

Sinds 2013 ben ik naast de werkzaamheden in mijn praktijk ook actief als docent/coach van preventie assistenten.
Hierbij verzorg ik nu de preventie assistent opleiding en de refreshed opleiding bij DentCoach.

In 2000 ben afgestudeerd als mondhygiënist aan de Stichting Opleiding Mondhygiënisten aan de ACTA, en ben dus 18 jaar werkzaam in de tandheelkunde.
Ik woon in Amsterdam en ik ben mijn eigen solo mondhygiëne verwijspraktijk gestart in 2004 in Alphen aan den Rijn, genaamd Praktijk voor Mondverzorging. Binnen deze praktijk heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van diabetici met parodontitis.