Trainingsdata:

Geen aanbod gevonden

Inschrijven nieuwsbrief

Wij delen je persoonsgegevens niet met derden. Lees onze Privacyverklaring.

Engelstalige training Infectiepreventie

Deze Engelstalige training infectiepreventie is speciaal bedoeld voor tandartsen en  mondhygiënisten die vanuit het buitenland al recent in een Nederlandse tandartspraktijk zijn gaan werken, of dat dat binnenkort gaan doen.

In Nederland werken we in de tandartspraktijk volgens de richtlijn van de KNMT en de Werkgroep Infectie Preventie (WIP).

Hygiënisch werken is van essentieel belang om mogelijke overdracht van bacteriën en virussen tijdens de behandeling van de patiënt te voorkomen. Hygiënisch werken is onlosmakelijk verbonden met de veiligheid en kwaliteit. Niet alleen van de behandeling maar ook van de praktijkvoering in het algemeen.

Als buitenlandse mondzorgprofessional heb je misschien andere richtlijnen aangeleerd dan hoe wij die in Nederland hanteren. En als mondzorgprofessional hebben we allemaal te maken met de risico’s op besmetting en infecties.

Bij deze Engelstalige training infectiepreventie word je volledig geïnformeerd over de do’s en don’ts omtrent infectiepreventie in de tandartspraktijk. Na een korte inleiding over microbiologie en overdrachtsroutes van micro-organismen, worden maatregelen besproken om die overdrachtsroutes te blokkeren.  Hierbij gaat het om persoonlijke- praktijk- en handhygiëne, en om het belang van reiniging en desinfectie van instrumentarium.

Een leerzame, praktijkgerichte training met veel ruimte om vragen beantwoord te krijgen waar je misschien al een tijd mee rondloopt.

Doel

Het uitvoeren van hygiënisch werken conform de Nederlandse richtlijnen.

Doelgroep

Buitenlandse tandartsen en mondhygiënisten wonen en werken in Nederland.

Kosten: €149,- pp.

KRM

Brochure Opleiding Preventie assistent afbeelding

“DentCoach brengt de mondzorg professional
op een hoger niveau”. Download de DentCoach brochure.

Direct downloaden >>