Trainingsdata:

Starten kan op elk gewenst moment van maandag t/m vrijdag.

Inschrijven nieuwsbrief

Wij delen je persoonsgegevens niet met derden. Lees onze Privacyverklaring.

Inhoud van de training

Door het uitvoeren van een preventie behandeling laat jij je kwaliteit zien als preventie assistent. DentCoach beoordeelt of dit voldoende is om ingeschreven te worden in het register. De uitslag positief/negatief krijg je direct te horen in een evaluatie gesprek. Bij een positieve uitlag krijg je het diploma van Dentcoach waarmee je ingeschreven wordt in het register preventie assistenten. Dentcoach verzorgt jouw inschrijving.
Wanneer blijkt dat je de gestelde leerdoelen niet voldoende hebt behaald zal een persoonlijk advies opgesteld worden waar jij met je praktijkbegeleider nog extra aan gaan werken. Er wordt een nieuwe afspraak ingepland waarbij je opnieuw een preventie behandeling of een gedeelte daarvan gaat uitvoeren. Opnieuw wordt beoordeeld of je nu wel aan de eisen voldoet die gesteld worden.

Doel

Jouw kennis en vaardigheden te upgraden naar het niveau waaraan een preventie assistent moet voldoen volgens de gestelde leerdoelen van het register preventieassistenten.

Het is ook mogelijk deze training incompany te volgen.

Doelgroep:

Deze training is voor preventie assistenten die bij een niet erkende cursus aanbieder de cursus preventieassistent hebben gevolgd en daardoor niet ingeschreven kunnen worden in het register preventieassistenten.

Kosten: De prijs van deze training is € 499,- pp. incl. BTW.

DentCoach verzorgt de inschrijving in het register preventie assistenten á € 50,-.

Extra coaching is afhankelijk van het gestelde advies op maat. Indien er meerdere deelnemers zijn vanuit 1 praktijk vraag een offerte aan.

KRM

Brochure Opleiding Preventie assistent afbeelding

“DentCoach brengt de mondzorg professional
op een hoger niveau”. Download de DentCoach brochure.

Direct downloaden >>