Trainingsdata:

dinsdag
14 december 2021

Online
+ Open rooster

Inschrijven nieuwsbrief

Wij delen je persoonsgegevens niet met derden. Lees onze Privacyverklaring.

Inhoud van de training

Als mondzorgprofessional hebben we allemaal te maken met de risico’s op infecties en besmetting.  Wat moet er gebeuren om dit tot het minimale te beperken. Bij de training infectie preventie leer je dat door toepassen van de juiste hygiene maatregelen dit geen tijd kost maar door efficient handelen dit juist tijd oplevert. Gewoontes sluipen er in, door de WIP-richtlijnen te volgen geeft dat ook een voordeel wanneer er onverwacht de inspectie op bezoek komt. We bespreken hoe de routing is van het instrumentarium van de behandelkamer naar de sterilisatie. Ook is er aandacht voor infectiepreventie en chirurgie.

Doel:

Het creëren van een veilige werkomgeving voor alle behandelaars zodat kruisbesmetting en overdraagbare ziektes worden tegen gegaan.

Programma:

Tijdens de online training infectiepreventie voor het gehele tandheelkundige team behandelen we in 2 uur interessante onderwerpen die op dit moment voor u van belang zijn als mondzorg professional. Het is een interactief programma.  In de praktijk kom je vast situaties tegen over hoe je een bepaald instrument moet reinigen, hoe je een kamer hygiënisch moet inrichten en op dekken in en steriele en niet steriele omgeving. We vragen je foto’s te maken van deze situatie zodat we deze kunnen bespreken met elkaar. Een praktische training waar je antwoord krijgt op je vragen waar je wellicht al lang tegenaan loopt.

Doelgroep:

Tandartsen, mondhygiënisten, omloop assistenten, tandartsassistenten, preventieassistenten.

Kosten: €85,- pp incl btw

KRM

Brochure Opleiding Preventie assistent afbeelding

“DentCoach brengt de mondzorg professional
op een hoger niveau”. Download de DentCoach brochure.

Direct downloaden >>