Trainingsdata:

Inschrijven nieuwsbrief

Wij delen je persoonsgegevens niet met derden. Lees onze Privacyverklaring.

Inhoud van de training

Goed instrumentarium is het halve werk. Door het gebruik van tandheelkundig instrumentarium en het sterilisatie proces worden deze bot. Regelmatig slijpen houdt je instrumentarium in goede conditie. De vraag alleen is hoe doe je dat? In deze training ga je leren hoe je het instrumentarium weer in optimale conditie kan krijgen waarbij theorie en praktijk met elkaar gecombineerd worden. De training bestaat voornamelijk uit praktijk vaardigheden, welke ondersteund wordt met theorie.

Bij deze training gaan we uitvoerig in hoe het slijpen van instrumentarium in zijn werk gaat. De instrumenten die geslepen gaan worden zijn: Scalers, curettes. We leren handmatig en machinaal slijpen daarnaast werken we met diamondcards.

Doel

Na afloop van deze training ben je bekwaam om te bepalen of het instrument geslepen moet worden en het zelfstandig uitvoeren van het slijpen van tandheelkundig instrumentarium.

Doelgroep:

Mondhygiënisten, Preventieassistenten, Tandartsassistenten.
Er zijn geen instroom eisen vereist aan deze training.

Het volgen van deze training kunt u uw certificaat indienen bij het register preventieassistenten om aan uw registratie en bijscholing te voldoen.

De prijs van de training is €195,- pp incl BTW

KRM

Brochure Opleiding Preventie assistent afbeelding

“DentCoach brengt de mondzorg professional
op een hoger niveau”. Download de DentCoach brochure.

Direct downloaden >>