Trainingsdata:

Neem vrijblijvend contact op voor een advies met mw S.J ten Brinke.

Inschrijven nieuwsbrief

Wij delen je persoonsgegevens niet met derden. Lees onze Privacyverklaring.

Inhoud van de training

Door het uitvoeren van het opgestelde behandelplan weer het vertrouwen te geven in  uw praktijkvoering, kwaliteit te verbeteren waardoor werkplezier en comfort vergroot worden.

Is het herkenbaar wanneer je als professional je beroep uitvoert dat er een bepaald patroon insluipt aan gewoontes, vaardigheden en praktijkvoering? Of dat wanneer er door omstandigheden je beroep als mondhygiënist een tijd lang niet meer heb kunnen uitvoeren er vragen oprijzen: Hoe was het nu ook al weer?

Onzekerheden over het uitvoeren van een behandeling, behandelplan schrijven, instrumentatie technieken, ergonomie. Vragen over het paro protocol, hygiëne maatregelen, declaratie vormen. Dan nog het allerbelangrijkste tevreden klanten en hoe onderscheid ik mij van andere collega’s. Wat maakt mij kwalitatief een goede mondhygiënist.

DentCoach wil u hierbij graag helpen, adviseren om uw praktijkvoering te optimaliseren in al zijn facetten. Daarnaast u inhoudelijk te coachen aan de hand van uw zorgvraag en wensen.

Doelgroep

Mondhygiënist.

Leerdoelen

Aan de hand van een intake gesprek bij u in de praktijk zullen uw wensen besproken worden en de leerdoelen naar voren komen. Er zal een behandelplan opgesteld worden en stap voor stap zullen we deze gaan doorvoeren tot een goed eindresultaat

KRM

Brochure Opleiding Preventie assistent afbeelding

“DentCoach brengt de mondzorg professional
op een hoger niveau”. Download de DentCoach brochure.

Direct downloaden >>