Trainingsdata:

Opfris cursus Preventie assistent

Deze training is geschikt voor assistenten die in het bezit zijn van het diploma preventie assistent en hun kennis en praktijkvaardigheden weer willen opfrissen. Wellicht loop je tegen vaardigheden aan van instrumentatie technieken, de ergonomie en of de communicatie waardoor je merkt dat behandeling moeilijker verloopt dan dat je zou willen.  Jouw leerdoelen en vragen zijn leidend voor de inhoud van de training. Door middel van een intake formulier komen de onderwerpen waar het meeste vraag naar is uitgebreid aan bod.

Doel: Na afloop van deze training ben je weer bekwaam in het uitvoeren van praktijk vaardigheden die betrekking hebben op de preventie behandeling en de daarbij behorende theorie.

Inhoud van het programma:

  • PPS meting.
  • Ergonomie > Houding. Inspanning en ontspanning
  • Mondafwijkingen > herkennen en de meest voorkomende mondafwijkingen
  • Instrumentatie technieken > H6/H7 S204s(d) Ultrasoon, polijsten
  • Wip Richtlijnen > Handendesinfectie.
  • Casuïstiek > hoe kom je tot een goed behandelplan.

Doelgroep:

Preventieassistenten met een diploma preventieassistent.

Na afloop van de training ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname en een voortgangsformulier met aandachtspunten waar mee gewerkt kan worden in de praktijk. 

Het volgen van deze training kunt u uw certificaat indienen bij het register preventieassistenten om aan uw registratie en bijscholing te voldoen.

Kosten: € 445,- (BTW vrijgesteld) pp.
Studiebelasting: 1 dag. Tijd 09.30 uur – 16.30 uur.

KRM

© Copyright 2023 - Dentcoach